Mascotte Parade


Evenementgegevens

  • Datum:

Op zaterdag 9 april organiseren:

Hunebedcity, Drenthe Magazine en de Hunebed Highway Businessclub

 

Een bijzondere kennismaking met de

Gelukbrengers van de Hondsrug op de

HUNEBED HIGHWAY

MASCOTTE PARADE

 

De Hunebed Highway Mascotte Parade zal dit jaar voor het eerst plaatsvinden op het dorpsplein in Borger. 

Het programma start op zaterdag 9 april om 11.00 uur en duurt tot 16.00 uur. De Mascotte Parade zit propvol met stralende optredens van bekende characters. Er kan volop worden meegezongen en gedanst op de muziek van deze Hondsrugsterren tijdens de Mini Mascotte Disco. Daarnaast kunnen kinderen van 4 tot 12 jaar zich aanmelden voor de Activity Tour in en om Hunebedcity. Voor een bedrag van slechts 2 euro ga je 5 opdrachten doen, krijg je een ijsje en maak je kans op een van de vele mooie prijzen. Reserveren bij de bar in Hunebedcity of op horeca@hunebedcity.nl. Vol=vol. Verder is alles vrij toegankelijk. Op het plein kan worden meegedaan met een teken challenge en je kunt op de foto met je favoriete Character in de Mascotte Studio. En tussendoor natuurlijk lekker dansen!

Volwassenen kunnen ook kans maken op een van de mooie prijzen. Hiervoor moeten ze een rondje winkeldorp doen en vragen beantwoorden. Er zijn mooie prijzen zoals voetbalshirts van FC Groningen en FC Emmen, vrijkaarten, mascotteknuffels, cadeaubonnen en heel veel meer.

 

Om 14.45 uur is het verzamelen bij DJ Stefan voor de start om 15.00 uur van de Mascotte optocht door het centrum van Borger. Deze Parade vertrekt onder leiding van Eko Tours en heeft gezellig tromgeroffel mee als begeleiding.

 

Wie kun je zoal tegenkomen op het plein?

 

Oek, Kabouter Plop, Fonzy, Leo de Leeuw, Urby, Tirador, Holly, Billie, de Stier, Kiddy, D-Clever, Koos Konijn, de krokodil, de Paashaas, Robin Hood, Eko Carver, Wildlands en de Hunebedbouwers.

De Hunebed Highway Mascotte Parade is voor kinderen en volwassenen leuk. 

We hebben een nog primeur in Borger: de Eko Carver. Komt dat zien!

Presentatie is in handen van Andre van RTV Borger-Odoorn

Muziek wordt verzorgd door DJ Stefan

Gert Warring komt het Hunebed Highway lied live zingen.

De Geluksbrengers van de Hondsrug zorgen voor een dag 

vol Feest, Voordeel en Vrolijkheid!