Zo kun je eenvoudig producten bestellen

Het bestellen van producten bij HunebedCity, Lekker Hip en Lekker Drents kan heel eenvoudig bij ons aan de Hoofdstraat 32 in Borger of online via onze webshop.

Nee, het is niet verplicht een account aan te maken. Bent u van plan om vaker een bestelling te plaatsen dan is het echter wel aan te raden om een account aan te maken. Met het aanmaken van een account spaart u namelijk automatisch voor korting, welke flink kunnen oplopen. Klik hier voor meer informatie over ons spaarsysteem.

Een account aanmaken kan door een bestelling te plaatsen en op de afrekenpagina onder de factuurgegevens aan te vinken dat u een account wilt aanmaken. U ontvangt na de bestelling een e-mail met uw accountgegevens (gebruikersnaam en wachtwoord) en een link naar de Mijn Account pagina.

Het is uiteraard mogelijk om uw bestelling op een ander adres te laten bezorgen. U kunt de bestelling bijvoorbeeld op uw werk laten afleveren, of aan iemand anders voor wie de bestelling bestemd is. Let dan goed op dat het juiste afleveradres wordt invoert.

Wilt u uw pakket op een ander adres laten bezorgen? Ga dan als volgt te werk:

  • Vul het factuuradres in (jouw eigen adres)
  • Vink vervolgens het hokje ´verzenden naar hetzelfde adres´ uit
  • Vul nu bij ´verzendadres´ een alternatief afleveradres in

Het wijzigen van de bestelling is alleen mogelijk als deze nog niet verzendklaar is gemaakt. Wilt u de bestelling wijzigen? Neem dan contact met ons op. Wellicht kunnen wij de bestelling dan nog aanpassen.

Het annuleren van je bestelling is alleen mogelijk als deze nog niet verzendklaar is gemaakt. Wilt u de bestelling annuleren? Neem dan contact met ons op. Mocht het pakket al verzendklaar zijn gemaakt of al reeds zijn verzonden, dan verzoeken wij u om het pakket bij aflevering te weigeren. De bestelling wordt dan automatisch geretourneerd naar HunebedCity/Lekker Hip. Dit scheelt u retourkosten. Wanneer u dit heeft gedaan willen we u vragen alsnog even het retourformulier in te vullen en te mailen. Geef hierbij duidelijk aan dat je de bestelde levering geweigerd hebt.

Onze webwinkel is onderdeel van Lekker Hip en wij garanderen  dat u veilig en betrouwbaar kunt winkelen in onze webwinkel. Daarnaast beschikken wij over een fysieke winkel waar u tijdens openingstijden terecht kunt om een artikel af te halen of te retourneren.

Uiteraard kunnen klanten uit België ook een bestelling, alleen zijn de verzendkosten dan hoger. Zie voor meer informatie bij de verzendkosten.

Wij zijn Lekker Hip

U bent van harte welkom in onze winkel Lekker Hip gevestigd in HunebedCity aan de Hoofdstraat 32 in Borger of in onze webwinkel. Hier wordt met veel plezier gewerkt door enthousiaste jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Lekker Hip staat bekend om de prachtige met zorg samengestelde en ingepakte cadeaupakketten en lekker genieten van thee, koffie en meer. En met uw aankoop
helpt u onze bijzondere medewerkers hun leuke baan te behouden!

Winkelmand