Werken onder begeleiding

Hunebedcity is gelieerd aan Stichting OXO Dagbesteding en OXO Sociale Activering. Deze stichtingen zetten zich middels verschillende activiteiten vooral in voor jongeren met een verstandelijke beperking. Dit betreft zowel werk als vrijetijdsbesteding. Zie voor meer informatie Oxo Sociale Activering

Bij Hunebedcity kunnen deze jonge mensen middenin de samenleving kennis maken met verschillende soorten werkzaamheden. Zo helpen zij mee in de bediening, de keuken en de winkel. Maar ook achter de schermen wordt hard gewerkt. Zo is er een flinke fruittuin die moet worden bijgehouden en wordt er van alles door ons verpakt door ons productieteam. Dit alles doen zij met heel veel plezier en op hun eigen tempo.

Bent u nieuwsgierig geworden? Of bent u op zoek naar een werk- of stageplaats? Kom dan gerust eens een kijkje nemen bij HunebedCity of neem  contact op voor een afspraak.

Wij zoeken het werk bij onze mensen,
niet de mensen bij het werk!

Wie zijn wij?

Hunebedcity is een stichting die speciaal is opgericht om deze werkplek voor mensen met een beperking te kunnen creëren. Om zoveel mogelijk soorten werkervaring en ontspanning voor de doelgroep te kunnen bieden, is het een uitgebreid project geworden. Maar daar mag iedereen van profiteren. Dus kom het zelf ervaren in Hunebedcity.

Winkelmand