Steun ons en daarmee onze jongeren

Steun onsEn daarmee onze jongeren

Hunebedcity is gelieerd aan Stichting OXO Dagbesteding en OXO Sociale activering. Deze stichtingen zetten zich in voor jongeren met een verstandelijke beperking. Onze missie is om deze jongeren te ondersteunen en hen de kans te geven om volledig deel te nemen aan de maatschappij. Dit doen we door het organiseren van diverse activiteiten, zowel gericht op werk als op vrijetijdsbesteding.

Waarom steun belangrijk is

Mensen met een verstandelijke beperking hebben vaak extra ondersteuning en begeleiding nodig om hun talenten te ontwikkelen en hun doelen te bereiken. Met jouw steun kunnen wij hen de juiste activiteiten en voorzieningen bieden die ze nodig hebben om te kunnen groeien en bloeien. Jij kunt ons steunen als vrijwilliger bij onze activiteiten en/of als donateur.

hunebedcity-steun-ons_04_01

Je kunt ons steunenAls donateur of een eenmalige gift

Jouw steun is van onschatbare waarde voor ons werk. Er zijn verschillende manieren waarop je kunt helpen:

Donateur worden

Door donateur te worden, draag je bij aan onze activiteiten. We zullen regelmatig leuke acties hebben voor onze donateurs, en ook een jaarlijkse bijeenkomst organiseren met onze toppers erbij.

Eenmalige gift

Een eenmalige gift is een geweldige manier om directe steun te bieden aan onze organisatie. Jouw gift wordt gebruikt om specifieke projecten te financieren en om de impact van ons werk te vergroten. Ons bankrekeningnummer is IBAN: NL09INGB0103592172.

ANBI

Stichting OXO Sociale Activering is een ANBI stichting en dat betekent dat wij een officiële goede doelen stichting zijn, zodat giften aftrekbaar zijn van de belasting. Denk aan schenken via een testament of stimuleer een organisatie om ons te sponsoren. Alle giften worden gebruikt om mensen met een beperking uit hun isolement te halen. Samen kunnen we ervoor zorgen dat deze mensen de kansen krijgen die zij verdienen.

Dank voor je steun en betrokkenheid!

Word donateurVriend van Stichting OXO Sociale Activering

    Graag word ik een donateur voor (maak een keuze):

    Ik geef Stichting OXO Sociale Activering toestemming om tot wederopzegging jaarlijks de donatie van mijn rekening te incasseren.

    Winkelmand