Zakelijke cadeaupakketten

Wilt u uw personeel of relaties een origineel cadeau geven? Denk dan aan een mooi pakket van Lekker Hip. Graag stellen we een uniek cadeaupakket samen op basis van uw wensen. Ieder pakket is uniek en wordt speciaal voor u samengesteld. Lekker Hip heeft een uitgebreid assortiment in hun winkel van koffie en thee, zoete en hartige delicatessen, vele streekproducten, wijn, likeur, kaarsen, serviesgoed, boeken, kraamcadeaus en nog heel veel meer. Dus u kunt zich voorstellen dat er vele soorten pakketten mogelijk zijn.

Op zoek naar iets leuks en origineels?

Wij kunnen voor u ook een eigen thee samenstellen en deze voorzien van een door u gekozen naam. En ook vele andere producten kunnen wij op maat aanleveren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan houten onderzetters met opdruk naar keuze. Ook maken wij heerlijke chocolade truffels, cup cakes en taarten. Allemaal in overleg wat smaak en decoratie betreft. Ook beschikken wij over een creatief atelier waar kunst in opdracht kan worden gemaakt.

Een mooi pakket

De uitstraling van het pakket is natuurlijk net zo belangrijk als de inhoud en daar doen we veel aan bij Lekker Hip. Dankbaar voor uw opdracht zorgen onze bijzondere medewerkers er voor dat alle pakketten feestelijk worden verpakt. Zo is het een feestje om ze te geven én te ontvangen!

Voor ieder budget

Al vanaf één pakket maken wij een passend geschenk op maat, de keuze en variaties zijn eindeloos. Wat het budget betreft is er zeker voor iedere gelegenheid wel iets mogelijk. Voor een paar euro weten we bij Lekker Hip al iets verrassends te maken waar uw relatie blij mee zal zijn. U kunt de pakketten bij ons afhalen, maar we kunnen het ook rechtstreeks naar uw relaties in binnen- en buitenland verzenden als u dat prettig vindt.

Wij zorgen voor een passend pakket

De Lekker Hip en de Lekker Drents producten zijn leuk om weg te geven, zo maar aan verre familie, een zakenrelatie of als kerstgeschenk.

Heeft u bijzondere wensen? Schroom dan niet om contact op te nemen, want wij denken bij Lekker Hip graag met u mee. Zie hieronder enkele voorbeelden.

Winkelmand