Kinderfeestjes

Vier feest bij Hunebedcity!

Er is keuze uit diverse thematische kinderfeestjes voor kinderen van 4 tot 14 jaar. Er zijn boven op de vijfde etage in Hunebedcity 3 themazalen. Deze zijn te bereiken met de lift. De namen verraden al iets over de sfeer in de zalen: Glitter&Glamour, Jungle en The Secret Room.

Per themazaal zijn er verschillende feestjes mogelijk. Zoals Mad Science, Heksenschool, Prinsessen lessen, Unicorn naambord, Piraten eiland, Captain Jack en meer. Bij ieder feestje staat een indicatie leeftijd. Dit i.v.m. de verhaallijn en/of de vaardigheden die nodig zijn. Vanaf 12 jaar wordt het feestje helemaal uniek op maat gemaakt, dus die leeftijd staat nergens bij. Maar is zeker mogelijk!

Anderhalf uur in een bijzondere omgeving een verhaal volgen. Afwisselend op zoek gaan naar aanwijzingen, raadsels oplossen of activiteiten uitvoeren. Iedereen gaat altijd met een aandenken naar huis. Een mooie groepsfoto hoort er ook bij en zal digitaal worden nagestuurd.

Informatie

Een feestje kost € 100,00 en er kunnen 8 kinderen meedoen.
Dit is inclusief een glas ranja en wat lekkers te snoepen.

De feestjes tot 9 jaar eindigen in de speelgrot.
Voor kinderen van 10 tot 12 jaar eindigt het feestje op de rode chill bank boven.

Het feestje kan uitgebreid worden met een speciaal Feest Arrangement. Voor of na het feestje kan er samen worden genoten van een kindermaaltijd met friet, mayo, kipnuggets of mini frikandellen en drinken. Dit arrangement kost € 5,- per kind.

Reserveer jullie favoriete kinderfeestje op zaterdag en kies een tijd.
A 10.30 – 12.00 uur, B 13.00 – 14.30 uur of C 15.30 – 17.00 uur.
Vul het contactformulier in, dan nemen wij contact met je op.

Kinderfeestjes voor de leeftijd 4, 5 en 6 jaar

Unicorn naambord of canvas

Unicorns zijn zo leuk, daar wordt iedereen blij van. Heerlijk knutselen met foamclay, verf en diamanten en wat moois voor je eigen kamer maken.

We hebben verschillende opties en de jarige maakt bij reservering een keuze.

kinderfeestje krijtbordje hunebedcity borger

klik om foto te vergoten

Prinsen en prinsessen lessen

Unicorns zijn zo leuk, daar wordt iedereen blij van. Heerlijk knutselen met foamclay, verf en diamanten en wat moois voor je eigen kamer maken.

We hebben verschillende opties en de jarige maakt bij reservering een keuze.

kinderfeestje hunebedcity borger prinses

klik om foto te vergoten

Heksenschool

Net als heksje Foeksia gaan we leren hoe je een goede heks kunt worden. We moeten allerlei opdrachten doen en zelfs iets heel smerigs maken, trollensnot! Als dit is gelukt, krijgt iedere heks een diploma met beloning.

kinderfeestje heksenschool

klik om foto te vergoten

Schattenjacht

We hebben een mooie piraten schatkist, met daarin voor iedereen een cadeautje. Maar om die kist te openen moeten we weten welke sleutels daarvoor nodig zijn. Door allerlei piraten opdrachten uit te voeren verdienen we muntjes en sleutels.

kinderfeestje borger schattenjacht

klik om foto te vergoten

Kinderfeestjes voor de leeftijd 7, 8 en 9 jaar

Krijtbordje

Rondom het krijtbordje plakken we mozaïek steentjes en woodsies. Lekker stoer creatief zijn, of toch nog wat diamantjes erbij? De keus is aan jullie. Krijtjes en een sponsje horen er ook bij. Handig voor thuis.

krijtbordje kinderfeestje borger

klik om foto te vergoten

Lief egeltje

Dit egeltje versieren we met decopatch en heel veel glamourbloemetjes. Zo schattig dat iedereen op slag verliefd wordt op dit beestje.

kinderfeestje egeltje maken

klik om foto te vergoten

De steen der wijzen

Dat is een titel van een bekend Harry Potter boek, waar ook een film van gemaakt is. Harry Potter moest op school van alles leren. Wij gaan ook wat lessen volgen. Zo gaan we zelf steenklei maken. En daarvan gaan we een oer fotolijstje met fossielen maken.

harry potter kinderfeest

klik om foto te vergoten

Kunstkoeien

Je hebt ze vast wel eens gezien. Porseleinen koeien die heel mooi zijn beschilderd met allerlei onderwerpen. Wij hebben allerlei bijzondere verfsoorten voor je klaar staan om te gebruiken. Leef je uit en schilder jouw hobby op een koe! (en stiekem is deze koe ook nog te gebruiken als spaarpot)

verven kinderfeest

klik om foto te vergoten

Deurhanger

Een deurhanger met een stukje schoolbordfolie mag je eerst in je lievelingskleur verven en dan met foamclay decoreren. Met foamclay kun je van alles maken, dus ervaar hoe lekker dit materiaal werkt. Hier ontstaan echt totaal verschillende creaties. Mooi om nog lang van te genieten en te gebruiken als je zonder praten toch een boodschap wilt doorgeven. Hang de deurhanger aan de buitenkant van je slaapkamerdeur en schrijf er op wat je wilt. “Niet storen” of misschien juist “welkom”.

klik om foto te vergoten

BFF boekje

Best friends forever is een engels woord wat iedereen in Nederland ook wel kent. We gaan een echt scrapboekje maken voor alle foto’s van jullie vrienden en vriendinnen. Hiervoor leren we iets over doodelen en handlettering, want bij foto’s hoort altijd een verhaal. We gaan met mooi papier en jullie fantasie, een aantal pagina’s helemaal klaar maken voor het inplakken van foto’s. Later thuis kun je nog lekker doorgaan met deze leuke hobby want je krijgt extra materiaal mee naar huis.

klik om foto te vergoten

Kinderfeestjes voor de leeftijd 10, 11 en 12 jaar

Magic Book

We toveren een gewoon leesboek om tot een spannende decoratie voor op je kamer. Helemaal in je eigen stijl ga je los met allerlei frutsels en technieken. Ook lijmpistolen staan tot je beschikking, dus voorzichtig werken.

klik om foto te vergoten

biza armbandjes

Armbandjes heb je nooit genoeg en zelf maken is het allerleukste. Niemand heeft zulke mooie armbandjes, want deze worden uniek. Leef je uit met alle materialen die we voor je in huis hebben. BH haakjes om een armbandje mee te maken? Echt waar!

klik om foto te vergoten

Captain Jack

Heb je op tv wel eens commandotroepen gezien? Ze doen heel spannend werk en de trainingen die zij moeten volgen zijn zwaar. Bij ons is daarvoor een oefening. Een inscape-game waarbij je als een commandogroep buiten opdrachten moet uitvoeren om de code te kraken om naar binnen te kunnen. Als beloning voor iedereen een aandenken aan deze bijzondere training.

klik om foto te vergoten

Mixed media canvas

Met behulp van een stencil maken we een portret op canvas. Dat is het begin. Daarna gaan we dat portret versieren met ornamenten, knopen, bloemen, verf, enz. Dat wordt echt mixed media!

klik om foto te vergoten

Hogwarts toelatingsexamen

Hogwarts is de beroemde engelse hogeschool voor tovenaars. De bekendste leerling van deze school was Harry Potter. Er moeten allerlei tests worden gedaan om te bewijzen dat jullie goed genoeg zijn om te worden toegelaten. De kracht van samenwerken is belangrijk en jullie kunnen dankzij deze lessen later nog steeds in het geheim blijven overleggen.

klik om foto te vergoten

Mad Science

In een laboratorium worden allerlei proeven gedaan. Hiervoor moet je wel iets van scheikunde weten. Of de gestoorde professor Insane dat voldoende weet, is nog maar de vraag. Jullie mogen dat zelf gaan ontdekken.

klik om foto te vergoten

Boek een kinderfeestje bij HunebedCity

Alles gaat op afspraak. Heeft u interesse om kinderfeestje te boeken, vul dan het contactformulier in.

    Winkelmand