Steun ons

Steun onsEn daarmee onze jongeren

Hunebedcity is gelieerd aan Stichting OXO Dagbesteding en OXO Sociale Activering. Deze stichtingen zetten zich in voor jongeren met een verstandelijke beperking. Onze missie is om deze jongeren te ondersteunen en hen de kans te geven om volledig deel te nemen aan de maatschappij. Dit doen we door het organiseren van diverse activiteiten, zowel gericht op werk als op vrijetijdsbesteding.

Waarom steun belangrijk is

Jongeren met een verstandelijke beperking hebben vaak extra ondersteuning en begeleiding nodig om hun talenten te ontwikkelen en hun doelen te bereiken. Met jouw steun kunnen wij hen de juiste begeleiding, activiteiten en voorzieningen bieden die ze nodig hebben om te groeien en te bloeien.

kelly en tessa

Je kunt ons steunenAls donateur of een eenmalige gift

Jouw steun is van onschatbare waarde voor ons werk. Er zijn verschillende manieren waarop je kunt helpen:

Donateur worden

Door donateur te worden, draag je regelmatig bij aan onze activiteiten. Jouw bijdrage helpt ons om continuïteit te bieden in de ondersteuning die we bieden aan jongeren met een verstandelijke beperking. Voor donateurs organiseren wij ook een gezellige bijeenkomst en zijn er soms leuke acties.

Eenmalige gift

Een eenmalige gift is een geweldige manier om directe steun te bieden aan onze organisatie. Jouw gift wordt gebruikt om specifieke projecten te financieren en om de impact van ons werk te vergroten.

Jouw steun maakt het verschil

Elke bijdrage, groot of klein, maakt een verschil in het leven van de jongeren die we ondersteunen. Samen kunnen we ervoor zorgen dat zij de kansen krijgen die ze verdienen.

Door ons te steunen, draag je direct bij aan het welzijn en de kansen van jongeren met een verstandelijke beperking. Neem nu de stap om ons werk te ondersteunen en help mee om een positief verschil te maken in hun leven. Doneer nu of neem contact met ons op voor meer informatie over hoe je kunt helpen.

Dank voor je steun en betrokkenheid!

Word donateurVriend van Stichting Hunebedcity

    Graag word ik een donateur voor (maak een keuze):

    Ik geef Stichting Hunebedcity toestemming om tot wederopzegging jaarlijks de donatie van mijn rekening te incasseren.

    Winkelmand